MENÜ


Niderland Hollandia

Hoek Van Holland

 

http://www.gethoekt.nl/NL/index.php?page=home

----------------------------

Welkom in Hoek van Holland

Hoek van Holland is een bijzondere kustplaats. De ligging is uniek: aan de uitgestrekte Noordzeekust én aan het begin van de Nieuwe Waterweg – de poort naar Rotterdam – waar een regelmatige stroom imposante zeeschepen koers zet naar de Rotterdamse haven. Hoek van Holland grenst niet alleen aan zee, maar ook aan het bedrijvige Westland met zijn vele kassen. Weer of geen weer, Hoek van Holland is altijd gezellig. Als de zon schijnt zijn het heerlijke strand en de wandelpier ‘the places to be’, maar ook als het weer niet meezit is er van verveling geen sprake, want er zijn vele musea. Onder andere het informatieve Reddingsmuseum Jan Lels en het swingende Museum RockArt, dat de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek vertelt.

Het strand, de duinen en de zee zijn uitgelezen plaatsen voor allerlei activiteiten. Fietsers hebben vele kilometers comfortabele fietspaden tot hun beschikking en wandelaars kunnen door de duinen en over het strand zwerven. En waar is het beter (kite)surfen, kajakken, beach-volleyballen of beach-voetballen dan in Hoek van Holland.

Het leent zich uitstekend voor een aantrekkelijk dagje uit, een weekendje tussendoor, en een actieve of ontspannen vakantie. Want in Hoek van Holland vindt u zowel rust als een bruisend uitgaansleven, en naast uitgestrekte natuur óók boeiende cultuur.

Üdvözöljük a Hook van Holland

Hook of Holland egy különleges tengerparti város. A hely egyedülálló: a hatalmas északi-tengeri és az elején az Új vízi - a kapu Rotterdam -, ahol a folyamatos stream a lenyűgöző hajók meg persze a port. Hook of Holland nemcsak határos a tenger, hanem a sok nyüzsgő Westland üvegházak. Esőben és napsütésben, Hook of Holland mindig szórakoztató. Amikor süt a nap a strand és a mólón, "a hely kell, de ha az időjárás nem teszi lehetővé, nincs szó az unalom, mert sok múzeum. Az egyéb informatív Reddingsmuseum január Lels Rockart és lengő múzeum történetében holland popzene mondja.
A strand, dűnék és a tenger tökéletes hely a különböző tevékenységek. Kerékpárosok sok kilométer kerékpáros út áll rendelkezésükre kényelmes és gyalogos át a dűnék és bolyong a parton. És hol van jobb (kite) szörfözés, kajak, strandröplabda és strandfoci, mint a Hoek van Holland.
Ez alkalmas arra, hogy vonzó napos kirándulás, a hétvégi között, és egy aktív vagy pihentető nyaraláshoz. Mert Hook of Holland egyaránt kínál nyugalmat és élénk éjszakai élet, és lenyűgöző a kultúra mellett nagy természet is.

---------------------------

Ha erre a linkre kattintasz, egy magyarok által kint Hollandiában élők újságját olvashatod ami a Magyaroknak szol, Magyarul.

http://www.hellonl.nl/

---------------------------


http://www.stationsinfo.nl/HoekHolland%20Haven.htm

---------------------

Alkmaar

Mind a képen is látni, ez a világ egyik legnagyobb sajt piaca!

 

Maduredam

Mind a képeken látni ez egy miniatűr város pontos másolatokkal!

 

 

Szavazás

Milyenek találod az oldalamat!
Nagyon jó!
Jó!
Elfogadható!
Nem jó!

Asztali nézet