MENÜ


Póla és Lettrich családot egy 40 éves jó barátság köti össze, és több féle egybe esés. Mind például Bp. IV.- kerület (születési és helyek), Bp. XIII.- kerület (lakhely és a gyerekek közös óvodája, és a munkahely) Póla család Laci született és lakott újpesten, megnősült elvette feleségül Mincsit, ki az egyesült Izzóban dolgozott. Majd újpestről elköltőztek a Bp. XIII ker. Frangepán utcába. Majd megszületett Lacika nevű gyermekük, ki a későbbiek folyamán a

  Lomb utcai óvodába írattak. Mi gyermekünk Krisztina is ide járt óvodába, ez a Magyar Acél és Gépgyár óvodája volt. Én is újpesten születtem, majd a XIII kerületben költöztünk, a Fáj utcába. Így ismét egymástól nem messze laktunk az, a 4 utcasarokra. Ami ismételten közös volt bennünk mind a ketten egy cégnél dolgoztunk Fősped, míg Laci Gyömröi úti telepen addig én a Tatai úti telepen dolgoztam. Későbbiekben Póla család elköltözött Békásmegyerre a Jós utcába. De ami még ismételten közös volt mikor én az, a mi megvettük a tanyánkat, akkor későbbiek folytán, Póla család is vettek egy tanyát nem messzire tőlünk. Kunadacs – Középadacson kb. 3 km. - re egymástól, hogy még a hét végét se keljen külön tölteni egymástól. Így zajlott az élet hol én hol ö segített a földművelésben. De ezen kívül mi is vásároltunk egy lakást Békásmegyeren a hol szintén talán 5 utca választott el minket.  

  A képen a mi tanyánk istálló, Póla László autója és a két elválaszthatatlan gyerek Lettrich Krisztina és Póla László (Lacló) 

   

Pola Lászlóné (mincsi)                               Pola László                           Pola László 

 

Pola lászlóné Mincsi                 Lettrich Ernőné (Kati)  

Mincsi                                     Pola László (Lackó)                 Poláné (Mincsi)  

   

Mincsi                                    Lackó                                 

 Póla László (Laci) sajnos itt már nagyon beteg volt ez is egy korházi fénykép,

Ez az oldal készültség alatt!

 

Szavazás

Milyenek találod az oldalamat!
Nagyon jó!
Jó!
Elfogadható!
Nem jó!

Asztali nézet